Privéles


PrivéLes

Soms heb je bepaalde specifieke behoeften die in groepslessen niet aan bod komen. Misschien heb je (tijdelijk) behoefte aan individuele ondersteuning en begeleiding, ben je aan het revalideren of heb je last van een blessure.
Of wil je gewoon meer leren over de achtergronden, de diepere betekenis van yoga en wat yoga specifiek voor jou kan betekenen.

Tijdens een privé-sessie werkt de docent één op één met je. Hierdoor kun je zelf het tempo aangeven. Samen met jou wordt per les bekeken hoe het ervoor staat, wat die dag kan en wat misschien de volgende keer lukt. De les wordt dus helemaal afgestemd op jouw lichaam en geest, op dat moment. De docent helpt je bij het herkennen van patronen en reikt je nieuwe manieren aan hoe hiermee om te gaan. Ook kun je met al je vragen over yoga terecht en yoga in relatie tot jou als persoon.

Privé-sessies zijn het meest succesvol in een serie van een aantal sessies. We raden je een minimum van 3 tot 5 sessies aan, maar uiteraard ben je ook voor een enkele sessie welkom.

Voor prijzen: klik hier.
 
Heb je interesse: stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


• Prijswijzigingen voorbehouden
• Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt de les in rekening gebracht.