Deborah Lucardie

(Power Yoga, Easy Flow, Yin Yoga)Deborah heeft een sociale opleiding genoten, maar komt uiteindelijk in de wereld van personeelswerving en verzekeringen terecht. De 'wereld van mantelpakjes' zoals Deborah dat noemt en haar body balance lessen in de fitness brengen haar het inzicht dat de buitenkant niet alles zegt over de mens. Hier begint haar yogapad en gaat op zoek naar verdieping.

 Lees meer

In een tattooshop vindt ze de flyer van De Yoga Studio en ze neemt de stap om yogalessen te volgen. Dit blijkt de juiste stap te zijn in haar leven om verandering te brengen in haar leefpatroon. Al de positieve effecten van yoga zowel op de yogamat als daarnaast laten haar besluiten om meer verdieping in Yoga te vinden. Na een Power Vinyasas Yoga-opleiding, diverse intensives  volgt ze de Ashtanga Yoga Intensieve Training (200 uur) bij De Yoga Studio. Daarnaast volgt ze regelmatig workshops en laat ze zich inspireren door Nancy Gilgoff, Tara Stiles, Anna T. Forrest en haar collega en vriendin Jara.

Door de jaren heen gaat Deborah steeds meer richting de Vinyasa flow stijl en uiteindelijk volgt ze een Yin Yoga opleiding. Hier wordt duidelijk dat dit haar basis is voor de toekomst; verdieping in de versterkende en helende werking van yoga.
Deborah is en blijft down to earth en wil er graag zijn voor haar studenten in de les. Ze neemt je mee op jouw yogareis om te ontdekken waar mogelijkheden en onmogelijkheden liggen en hoe hier mee om te gaan. Om beperkingen te accepteren en ruimte te creeren om te kunnen zijn zoals jij bent.