Click here to meet our Mysore program teachers, all authorized or certified by the K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute. From February 2016 onwards Nick Evans and Katia Gomez will be our residential teachers. 

 

Lees meer...

(Jivamukti Yoga, Ashtanga Yoga)

In alles wat Francis onderneemt, wordt hij geleid door trouw zijn aan zichzelf, aan het volgen van zijn hart. Zo maakt hij na ruim 22 jaar werken in de jeugdhulpverlening een overstap naar de fitnessbranche en komt uiteindelijk in aanraking met yoga.

Lees meer

(Ashtanga Yoga)

Meer info volgt

Lees meer

(Yin Yoga, Power Yoga)

Als je allerlei moeilijke asana’s (houdingen) uit kunt voeren wil dat nog niet zeggen dat je een yogi bent, is Jara’s uitgangspunt. Yoga omvat veel meer dan dat. Na jaren van fysieke uitdagingen in fitness, het lopen van marathons en wielrennen in weer en wind, komt opeens yoga op Jara’s pad.

Lees meer

(Kids Yoga)

Ruim tien jaar geleden studeerde ze af als fotograaf. Maar na een aantal jaren als freelancer, kwam ze erachter dat fotografie niet de voldoening gaf die ze nodig had. De behoefte om haar leven zinvol in te vullen groeide.

Lees meer

(Ashtanga Yoga, Power Yoga)

Na verschillende yogastijlen uitgeprobeerd te hebben, komt Ashtanga Yoga op haar pad. Eindelijk heeft ze de vorm gevonden die voor haar werkt en ze wil haar studenten graag net zo enthousiast maken voor deze vorm van yoga.

Lees meer

(Power Yoga, Easy Flow, Yin Yoga)

Liduïne treedt al vele jaren op als professioneel danseres en steltloper in een theatergroep. Soms is een optreden letterlijk om de hoek, maar vaak ook aan de andere kant van de wereld.

Lees meer

(Kids Yoga)

Al jaren werkt Marieke als onderwijs-assistent in het speciaal onderwijs. In haar vrije tijd is ze toen gestart met het volgen van yogalessen. Ze merkte al snel wat een positieve invloed deze lessen op je kunnen hebben, fysiek en mentaal. Maar als zij als volwassene er baat bij heeft dan moet dit toch ook positief werken op kinderen?

Lees meer

(Jivamukti Yoga)

Na haar opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie is Mona ruim twintig jaar werkzaam als docent moderne dans en jazzdans. Vanuit haar passie voor dans weet ze vele beginnende en professionele dansers te inspireren.

Lees meer

(Ashtanga Yoga, Power Yoga, Yin Yoga)In Australië kwam ze in aanraking met Power Yoga. Eenmaal terug in Nederland begon ze een dagelijkse practice en volgde ze verschillende teacher trainingen. Inmiddels heeft ze al menig student geinspireerd en gemotiveerd om ook (dagelijks) op de mat te staan.

Lees meer

(Ashtanga Yoga, Power Yoga)

Via via is Ruud in aanraking gekomen met yoga. Al bij de eerste les merkte hij de positieve effecten van yoga en al snel was hij op zoek naar meer verdieping.

Lees meer

(Power Yoga, Ashtanga Yoga)

Werner heeft al heel wat wegen bewandeld in zijn leven. Vanuit een culturele antropologische studie brengen andere culturen, religies, Sjamanisme, Boeddhisme en Hindoeïsme hem uiteindelijk bij yoga.

Lees meer

(Eigenaar, studiomanager, Power Yoga, Ashtanga Yoga)

In 2009 kwam Fieke De Yoga Studio binnenlopen om yogalessen en de yogaopleiding te volgen omdat ze de wens had meer lichaamswerk in haar werk als trainer/coach te kunnen gebruiken. Wat ze toen nog niet wist, is dat ze vanaf 2017 de trotste eigenaar zou zijn van De Yoga Studio.

Lees meer