Click here to meet our Mysore program teachers, all authorized or certified by the K. Pattabhi Jois Ashtanga Yoga Institute. From February 2016 onwards Nick Evans and Katia Gomez will be our residential teachers. 

 

Lees meer...

(Power Yoga, Ashtanga Yoga, Yin Yoga)

Fieke is twaalf jaar als ze te horen krijgt dat ze later ‘op yoga’ moet gaan. Haar eigen onderzoek wijst echter uit dat yoga maar vreemd is. Op haar 34e verjaardag is het dan toch zover en na haar eerste proefles is ze direct om; yoga is het helemaal!

Lees meer

(Power Yoga, Easy Flow, Yin Yoga)

Liduïne treedt al vele jaren op als professioneel danseres en steltloper in een theatergroep. Soms is een optreden letterlijk om de hoek, maar vaak ook aan de andere kant van de wereld.

Lees meer

(Jivamukti Yoga, Ashtanga Yoga)

In alles wat Francis onderneemt, wordt hij geleid door trouw zijn aan zichzelf, aan het volgen van zijn hart. Zo maakt hij na ruim 22 jaar werken in de jeugdhulpverlening een overstap naar de fitnessbranche en komt uiteindelijk in aanraking met yoga.

Lees meer

(Eigenaar, studiomanager, Power Yoga, Ashtanga Yoga)

In 2009 kwam Fieke De Yoga Studio binnenlopen om yogalessen en de yogaopleiding te volgen omdat ze de wens had meer lichaamswerk in haar werk als trainer/coach te kunnen gebruiken. Wat ze toen nog niet wist, is dat ze vanaf 2017 de trotste eigenaar zou zijn van De Yoga Studio.
"Niet zomaar een studio maar een studio die sinds het begin, 12,5 jaar geleden door Janneke-Verburg opgericht, een goede reputatie heeft opgebouwd, niet in de laatste plaats om het geweldig team van docenten, andere medewerkers en trouwe yogi's die ons al jaren lang weten te vinden."

Lees meer

(Power Yoga, Easy Flow, Yin Yoga)Deborah heeft een sociale opleiding genoten, maar komt uiteindelijk in de wereld van personeelswerving en verzekeringen terecht. De 'wereld van mantelpakjes' zoals Deborah dat noemt en haar body balance lessen in de fitness brengen haar het inzicht dat de buitenkant niet alles zegt over de mens. Hier begint haar yogapad en gaat op zoek naar verdieping.

 Lees meer

(Power Yoga, Ashtanga Yoga)

Werner heeft al heel wat wegen bewandeld in zijn leven. Vanuit een culturele antropologische studie brengen andere culturen, religies, Sjamanisme, Boeddhisme en Hindoeïsme hem uiteindelijk bij yoga.

Lees meer

(Power Yoga, Ashtanga Yoga)

Jeroen komt door zijn interesse in mythologie met yoga in aanraking. Het lezen van grote werken als de Upanishads, de Ramayana, de Mahabharata en de Bhagavad Gītā brengen hem bij Ashtanga Yoga volgens de traditie van Pattabhi Jois.

Lees meer

(Yin Yoga, Power Yoga)

Als je allerlei moeilijke asana’s (houdingen) uit kunt voeren wil dat nog niet zeggen dat je een yogi bent, is Jara’s uitgangspunt. Yoga omvat veel meer dan dat. Na jaren van fysieke uitdagingen in fitness, het lopen van marathons en wielrennen in weer en wind, komt opeens yoga op Jara’s pad.

Lees meer

(Jivamukti Yoga)

Na haar opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie is Mona ruim twintig jaar werkzaam als docent moderne dans en jazzdans. Vanuit haar passie voor dans weet ze vele beginnende en professionele dansers te inspireren.

Lees meer