Stress Relief of Strong muscle Massage, do 24 aug


 
ontspanningsmassage
 
De Yoga Studio wil massages aanbieden zoals dat hoort. Met een lage drempel en een fijne sfeer. Als rustpunt in jouw drukke leven.

We doen dat met aandacht. Luisterend naar jouw lijf. Natuurlijk en eerlijk..

Onze masseurs (vaak ook yogadocent, die je lichaam en geest dus als geen ander kennen) heten je van harte welkom om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Bij De Yoga Studio kun je terecht voor verschillende vormen van massages en verschillende masseurs, zodat er altijd iets te vinden is wat aansluit bij jouw behoefte.

Stress Relief (Jara of Laura)
Geniet je ook altijd zo van de rustgevende Yin lessen van Jara? Of wist je dat Laura (onze studiohost op maandag avond) al jarenlang masseur is?

Laat je dan nu extra verwennen en kom helemaal tot rust door de zachte ontspannende aanraking van hun handen.
De ultieme ontspanning van lichaam en geest. Ideaal met een heerlijke massage olie om helemaal tot rust te komen.
 
De Stress Relief zorgt voor een ultieme ontspanning van lichaam en geest. Geef je over aan de professionele touch van onze Jara of Laura en kom helemaal tot rust. Voor een optimaal effect gebruiken wij bij deze massage biologische oliën, die niet alleen supergoed zijn voor je huid, maar je ook in totale ontspanning brengt.
Ontspan met een Stress Relief massage in De Yoga Studio.

Een massage duurt ongeveer 60 minuten en kost €55, euro.
Wil je wat een wat langere en uitgebreidere behandeling? Dat kan natuurlijk ook. De behandeling van 90 minuten kost 72,50..
 

Strong Muscle Massage (Laura)
Last van vastzittende schouders, rugpijn, een stijve nek of andere typische kantoorklachten? De Strong Muscle is een intens diepe massage die erop is gericht is knopen in je spieren los te maken. No pain is no gain, dus het is even doorbijten om van je klachten af te komen. De bijbehorende olie geeft een diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren.
Ontspan je spieren met een Strong Muscle massage in De Yoga Studio Eindhoven.  

Een massage duurt ongeveer 60 minuten en kost €55,00,
Wil je wat een wat langere en uitgebreidere behandeling? Dat kan natuurlijk ook. De behandeling van 90 minuten kost 72,50.
 
 
 
 Zin in een massage? Boek dan een Stress Relief of Strong Muscle massage op: 
donderdag 24 aug, 14.00-21.00 uur bij Laura
Kun je deze dag niet maar zou je graag op een ander moment een massage boeken? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
Een reservering maken? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 040 ­293 29 99

• Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
• Prijswijzigingen voorbehouden
• Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt de behandeling in rekening gebracht. 


 

 

 

 


praktische info

 vinkje

data

 vinkje

Prijs

 

 
Donderdag 30 maart 2017, 15.00-21.00 uur, bij Laura 

 Zie hierboven voor uitleg behandeling.
Massage van 60 minuten, 55 euro
Massage van 90 minuten, 72,50 euro

  vinkje

locatie

 vinkje

info en boeken

 

De Yoga Studio Eindhoven

 

 Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.