Toelating en inschrijving


Toelating

Studenten moeten een solide en regelmatige “personal practice” hebben opgebouwd in Ashtanga/Power Yoga (minimaal 6 maanden) om aan dit programma mee te kunnen doen.
Daarnaast wordt enige basiskennis gevraagd van de volledige Primary Series van Ashtanga Yoga. Dat betekent dat je deze serie minstens een paar keer helemaal gedaan hebt voor aanvang van de opleiding.

De opleiding is tweetalig; sommige delen worden in het Nederlands gegeven en sommige in het Engels (hetzelfde geldt voor de boeken). Het is daarom nodig dat je in beide talen thuis bent.

Dit is een intensieve training en er wordt van je gevraagd dagelijks 1 tot 2 uur te besteden aan je yoga practice, gedurende de hele opleidingsperiode. Daarnaast zul je gevraagd worden om gedurende de opleiding beginnerlessen te observeren én zelf te doceren.

Na de registratie en toelating, zul je voor begin van deze intensieve training nog wat huiswerk moeten verrichten, zoals het lezen van een aantal boeken en het insturen van een persoonlijk boekverslag.


Inschrijven

Je kunt je volledig ingevulde inschrijfformulier samen met een pasfoto en de ondertekende voorwaarden opsturen naar:

De Yoga Studio
t.a.v. Fieke
Hessen Kasselstraat 4
5615 SM Eindhoven

Mocht je vragen hebben, stuur deze dan s.v.p. per email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel even op werkdagen tijdens kantooruren. Ons telefoonnummer is 040-2932999.