Tarieven & voorwaarden


Lesgeld 2018

   vinkje  € 2.250,- bij betaling in een keer vóór 1-1-2018
   vinkje  € 2.350,- bij betaling in een keer na 1-1-2018 en vóór 28-2-2018
   vinkje  € 2.450,- bij betaling in termijnen (1 x € 950,-: betaling voor 1-1-2018, en 2 x € 750,-: betaling vóór 1-5-2018 en 1-10-2018)

Daarnaast komen zijn de kosten voor de retraiteweek  € 575,-, deze dienen vóór 30-5-2018 te worden voldaan.

Je kunt je plekje reserveren door je inschrijfformulier ingevuld aan ons te vesturen + de aanbetaling te doen.
Zie hier voor meer info en/of om je betaling te voldoen.

De tarieven zijn inclusief BTW, het volledige programma, de syllabus en deelname aan het mentorprogramma. Bij het tarief van de retraiteweek zijn het gehele retraiteprogramma, alle overnachtingen en maaltijden inbegrepen.
Houd verder rekening met wat extra kosten voor vervoer van en naar de retraitelocatie en de verplichte en aanbevolen boeken.
 

Voorwaarden

 1. Inschrijvingen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst (inschrijfformulier + aanbetaling).
 2. Na ontvangst van je inschrijving word je uitgenodigd voor een intake. Hierin bespreek je samen met één van de docenten de evt. vragen over de inhoud van de opleiding, je toelating en het niveau van je huidige practice.
 3. Na deze intake krijg je z.s.m. bericht of je bent toegelaten tot de opleiding. Als je niet bent toegelaten, wordt je aanbetaling direct terug overgemaakt. Als je bent toegelaten dan heb je zeven dagen bedenktijd. Als wij in deze zeven dagen geen bericht van je hebben ontvangen dan is je inschrijving automatisch definitief.
 4. Wanneer je deelname definitief is, wordt de aanbetaling alleen teruggestort ingeval de opleiding niet door gaat (bijv. bij te weinig aanmeldingen). Dit zal dan zo spoedig mogelijk na bekendmaking gebeuren.
 5. Wanneer je deelname aan deze opleiding definitief is, ben je verplicht het volledige cursusgeld (op tijd) te voldoen. Na betaling van het volledige cursusgeld is geen terugstorting meer mogelijk (ook niet gedeeltelijk). Wanneer je kiest voor betaling in termijnen ben je verplicht alle termijnen te voldoen, ook als je tussentijds zou stoppen met de opleiding.
 6. De opleiding wordt afgerond met de uitreiking van een diploma mits voldaan is aan de volgende voorwaarden:
  • minimale aanwezigheid van 90%
  • alle onderdelen met een voldoende afgerond.
 7. Iedere student draagt zelf volledige verantwoordelijkheid voor zijn of haar gezondheid. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier verklaar je dat je lichamelijk gezond bent en geen medische klachten hebt die volledige deelname aan het opleidingsprogramma in de weg zouden kunnen staan.
 8. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier stem je er mee in zelf de volledige verantwoordelijkheid te dragen voor alle risico’s, blessures of schade, die kunnen ontstaan door deelname aan het opleidingsprogramma. Verder verklaar je bewust en vrijwillig af te zien van toekomstige claims tegen De Yoga Studio, haar leraren en personeel, voor elke blessure en welke schade dan ook, die je op zou kunnen lopen door aan het studieprogramma deel te nemen.
 9. Als student aan deze opleiding ben je verplicht blessures die tijdens de opleidingsperiode ontstaan, evt. zwangerschap en alle medische klachten die je deelname aan het programma kunnen beïnvloeden, zo snel mogelijk aan tenminste één van de leraren van deze opleiding te melden.