Restorative & Yoga Nidra met Deborah - zondag 3 sep

restorative sep 2017


Lijkt je vakantie alweer zo lang geleden of ben je na de schoolvakantie van je kind(eren) erg toe aan een beetje rust en ontspanning? Trakteer jezelf dan op de Restorative Yoga & Yoga Nidra-sessie van Deborah!
 

Als je net als iedereen druk, druk, druk bent, kan het oefenen van stilte een absolute uitdaging zijn. Het is vaak veel makkelijker om 30 minuten actief bezig te zijn dan om vijf minuten in een meditatieve houding te zitten.

Om de geest te kalmeren, is vaak een nog grotere uitdaging. Maar dat is precies het doel van Restorative yoga - om het lichaam en de geest te kalmeren en volledig aanwezig te zijn.

Vaak merk je al dat na drie ademhalingen de gedachten al weer afdwalen naar wie weet waar. De gedachten terugbrengen om te blijven concentreren op de adem vraagt om oefening, discipline en inspanning.
Dus van de buitenkant ziet het er misschien uit als een uurtje slapen maar als je echt Restorative yoga beoefent dan weet je dat Restorative Yoga je kan helpen om op een vriendelijke manier die weg naar binnen te vinden en de rust die zich daar bevindt op te zoeken. Wat soms een hele uitdaging kan zijn want om daar te komen moet je soms door verschillende lagen van fysieke en emotionele spanning heen. Maar als je eenmaal daar bent weet je ook dat je helemaal kunt loslaten en voel je je als herboren.

Restorative Yoga is nog rustiger, zachter, meer ontspannend en herstellend dan Yin Yoga, doordat houdingen volledig ondersteund worden door Props (kussens, dekens, blokken, etc.).

Om echt helemaal ontspannend en opgeladen de middag af te sluiten, eindigen we met een Yoga Nidra Sessie.
Yoga Nidra is een geleide meditatie die de diepere lagen van je bewustzijn aanspreekt en ruis en blokkades opruimt. Deze sessie staat gelijk aan 4 uur hele diepe slaap.

Kom je meedoen?
We zien je graag op zondag 3 september van 13.00-16.00 uur.

 

Kenmerken van deze workshop

vinkje

time and place

vinkje

Price

 

Zondag 3 september 2017
Time:  13:00 - 16:00 hrs
@ De Yoga Studio Eindhoven

 

 EUR 30,-- leden
 EUR 37,50 niet leden 

vinkje

level

vinkje

Booking

 

Voor iederen, jong, oud, stram, lenig, man, vrouw, lid of geen lid.


 

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.